Stálé menu

PŘEDKRMY

Lehce ochucený malý salát z rajčat, paprik a salátových okurek

65 Kč

Plátky uzeného hovězího jazyka s jablečnými povidly a křenem

105 Kč

Tenké plátky pečené červené řepy s francouzským kozím sýrem,
piniovými oříšky a medem

145 Kč

Tataráček z čerstvého lososa s šalotkou, dijonskou hořčicí a koprem

165 Kč

Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami, okurkou cornichon, šalotkou,
majonézou a parmezánem

195 Kč

Tygří krevety restované na olivovém oleji s česnekem chilli papričkami
a koriandrem

275 Kč


POLÉVKY


Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, kousky kuřecích prsíček,
nudlemi a čerstvou petrželkou

75 Kč

Kulajda-hustá smetanová polévka se zastřeným vejcem,
lesními houbami, vařeným bramborem a koprem

85 Kč



SALÁTY A TĚSTOVINY

Ceasar salát-listy římského salátu s grilovanými kousky kuřecích prsíček,
česnekovými krutony, dresinkem s ančovičkami a parmezánem

215 Kč

Variace listových salátů se zapečeným kozím sýrem, grilovaným lilkem,
sušenou vepřovou šunkou, rukolou a balzamikovým dresinkem

225 Kč

Špagety s bazalkovým pestem, piniovými oříšky, cherry rajčátky,
rukolou a parmezánem

195 Kč

Dlouhé ploché těstoviny s kančím ragú v pikantní omáčce
se sýrem pecorino

225 Kč

Špagety s tygřími krevetami a chilli papričkami
restovanými na olivovém oleji s plátky česneku

255 Kč

Bramborové noky s kuřecím masem, lesními houbami,
smetanou a parmezánem

225 Kč


RYBY A MASA

 

Filet z candáta pečený na másle s restovaným špenátem
a vařeným bramborem s petrželí

325 Kč

Filet z norského lososa s grilovanou zeleninou
a lyonským pečeným bramborem

365 Kč

Kuřecí řízečky v parmezánovém těstíčku s máslovou bramborovou kaší

245 Kč

Grilovaná krůtí prsa s omáčkou z drcených rajčat,
dušenou zeleninou a divokou rýží

265 Kč

Do křupava pečené kachní stehno s červeným hlávkovým zelím s jablky
a karlovarským knedlíkem

275 Kč

Pečený hřbet z králíka s tymiánem, hořčicí, slaninou, jarní cibulkou
a mačkaným bramborem

275 Kč

Pomalu dušené hovězí lýtko na červeném víně s kořenovou zeleninou
a bramborovou kaší

295 Kč

Steak z hovězí svíčkové s restovanými žampiony a steakovými hranolkami

495 Kč

Pečená kančí kýta s šípkovou omáčkou, žemlovým perníkovým knedlíkem,
julienne z kořenové zeleniny a černým rybízem

275 Kč

Steak z vepřové pečeně plemene Duroc s liškovou krémovou omáčkou
a mačkaným bramborem

295 Kč



PRO NEJMENŠÍ


Nadýchané dukátové buchtičky s teplým vanilkovým krémem

85 Kč

Špagety s omáčkou z drcených rajčat posypané sýrem mozzarella

95 Kč

Přírodní nebo smažené kuřecí prsní řízečky s bramborovou kaší

125 Kč


DEZERTY

Domácí větrník s vanilkovým krémem
a karamelovou šlehačkou

75 Kč

Pečený plátek ananasu s kokosovou zmrzlinou

95 Kč

Crème brûlée-jemný krém ze žloutku, smetany a cukru
s karamelovou krustou na povrchu

95 Kč

Dortík z kakaového lineckého těsta s čokoládovou náplní s himalájskou solí,
pekanovými ořechy a zakysanou smetanou

95 Kč



 

 

 

Novinky

řízkové nedělní obědy

Tradiční řízkové nedělní obědy 02.12.2018

Vždy každou první neděli v měsíci pro vás...více »

Svatomartinské hody v Tetu Brissy 09.11.2018

dovolte mi vás co nejsrdečněji pozvat od pátku 9....více »

Vzduchoplavecký let - Normandie 27.09.2018

Dámy a pánové, vážení přátelé, chtěl bych Vás...více »

palubní karta

Palubní karta

Sbírejte body a získejte slevu více »

Kontakty

tel: 267 268 700
e-mail: rezervace@tetubrissy.cz
Květnového povstání 194
110 00 Praha 10 - Benice
více »

Otevírací doba: Každý den od 12:00 do 23:00 hodin

Rezervace

Vyberte den