Velikonoční menu

19.04.2019

Rád bych Vás pozval na palubu restaurantu Tetu Brissy,
kde budeme podávat od pátku 19.dubna do pondělí 22.dubna 
naše tradiční domácí velikonoční speciality.
S pozdravem:

Pavel Křapáček
Food & Beverage Manager

Václav Klečka
Executive Chef
& tým restaurantu Tetu Brissy

 

PŘEDKRM

„ŠMIGRUSTOVKA“
VELIKONOČNÍ HRÁŠKOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM,
KLOBÁSOU, VEJCEM A KŘENEM SE SMETANOU

75 Kč


HLAVNÍ CHOD

POMALU PEČENÝ ZÁVITEK Z JEHNĚČÍ KÝTY
SE ŠPENÁTEM, ČESNEKEM, BRAMBOROVÝM PYRÉ,
JARNÍ ZELENINOU A KOPŘIVOVOU NÁDIVKOU

285 Kč


DEZERT

MRKVOVÝ DORTÍK
S CUKROVOU POLEVOU A CITRUSOVOU OMÁČKOU

75 Kč

 

Novinky

řízkové nedělní obědy

Tradiční řízkové nedělní obědy 05.05.2019

Vždy každou první neděli v měsíci pro vás...více »

Velikonoční menu 19.04.2019

Rád bych Vás pozval na palubu restaurantu Tetu Brissy,...více »

Vzduchoplavecký let - Skandinávie 01.03.2019

Dámy a pánové, vážení přátelé, chtěl bych Vás...více »

palubní karta

Palubní karta

Sbírejte body a získejte slevu více »

Kontakty

tel: 267 268 700
e-mail: rezervace@tetubrissy.cz
Květnového povstání 194
110 00 Praha 10 - Benice
více »

Otevírací doba: Každý den od 12:00 do 23:00 hodin

Rezervace

Vyberte den