Velikonoční menu

30.03.2018

Rád bych Vás pozval na palubu restaurantu Tetu Brissy,
kde budeme podávat od pátku 30.března do pondělí 2.dubna 
naše tradiční domácí velikonoční speciality.
S pozdravem:

Pavel Křapáček
Food & Beverage Manager

Václav Klečka
Executive Chef
& tým restaurantu Tetu Brissy

 

PŘEDKRM

JARNÍ HRÁŠKOVÁ POLÉVKA S KRUTONY A ŠUNKOU

65 Kč


HLAVNÍ CHOD

POMALU PEČENÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO NA ROZMARÝNU
S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A KUKUŘIČNOU KAŠÍ

355 Kč


DEZERT

BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK S VANILKOVÝM KRÉMEM
A OMÁČKOU Z REBARBORY

85 Kč

 

Novinky

řízkové nedělní obědy

Tradiční řízkové nedělní obědy 06.01.2019

Vždy každou první neděli v měsíci pro vás...více »

Svatomartinské hody v Tetu Brissy 09.11.2018

dovolte mi vás co nejsrdečněji pozvat od pátku 9....více »

Vzduchoplavecký let - Normandie 27.09.2018

Dámy a pánové, vážení přátelé, chtěl bych Vás...více »

palubní karta

Palubní karta

Sbírejte body a získejte slevu více »

Kontakty

tel: 267 268 700
e-mail: rezervace@tetubrissy.cz
Květnového povstání 194
110 00 Praha 10 - Benice
více »

Otevírací doba: Každý den od 12:00 do 23:00 hodin

Rezervace

Vyberte den