Silvestrovské menu 2017

31.12.2017

Vážení přátelé dobrého jídla,

na konec roku jsme si pro vás připravili slavnostní
silvestrovské pětichodové menu
se skleničkou Champagne


Václav Klečka
Executive Chef

Pavel Křapáček
Food & Beverage Manager

& tým restaurantu Tetu Brissy



 

SKLENIČKA CHAMPAGNE DOMAINE DEHOURS

*
AMUSE BOUCHE

**
PAŠTIKA Z KACHNÍCH JATER S HRUŠKOVÝM PYRÉ

***
DÝŇOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA

***
FILET Z MOŘSKÉHO VLKA
S CITRÓNOVOU OMÁČKOU A HRÁŠKOVÝM PYRÉ

*****
DANČÍ HŘBET
S GLAZÉ Z ČERVENÉHO VÍNA A ČERNÝM KOŘENEM


******

CRÈME BRÛLÉE

*******

PETIT FOURS




 

1200 Kč /osoba

 

 

Novinky

řízkové nedělní obědy

Tradiční řízkové nedělní obědy 06.05.2018

Vždy každou první neděli v měsíci pro vás...více »

Vzduchoplavecký let - Sicílie 20.04.2018

Dámy a pánové, vážení přátelé, chtěl bych Vás...více »

Velikonoční menu 30.03.2018

Rád bych Vás pozval na palubu restaurantu Tetu Brissy,...více »

palubní karta

Palubní karta

Sbírejte body a získejte slevu více »

Kontakty

tel: 267 268 700
e-mail: rezervace@tetubrissy.cz
Květnového povstání 194
110 00 Praha 10 - Benice
více »

Otevírací doba: Každý den od 12:00 do 23:00 hodin

Rezervace

Vyberte den