Silvestrovské menu

31.12.2018

Vážení přátelé dobrého jídla,

na konec roku jsme si pro vás připravili slavnostní
silvestrovské pětichodové menu
se skleničkou Champagne


Václav Klečka
Executive Chef

Pavel Křapáček
Food & Beverage Manager

& tým restaurantu Tetu Brissy



 

SKLENIČKA CHAMPAGNE POL ROGER BRUT RÉSERVE

*
AMUSE BOUCHE

**
PAŠTIKA Z KACHNÍCH JATER S JABLEČNÝM PYRÉ

***
DÝŇOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA

***
POŠÍROVANÁ TRESKA S ČOČKOVÝM RAGÚ,
ZELENINOU A OMÁČKOU RAMESCO

*****
VEPŘOVÁ PANENKA S BRAMBOROVÝM PYRÉ
A ŠVESTKOVOU OMÁČKOU


******

CRÈME BRÛLÉE

*******

PETIT FOURS




 

1200 Kč /osoba

 

 

Novinky

řízkové nedělní obědy

Tradiční řízkové nedělní obědy 03.03.2019

Vždy každou první neděli v měsíci pro vás...více »

Valentýnské menu 14.02.2019

Přijďte oslavit od pondělí 11.února do neděle...více »

Vzduchoplavecký let - Skandinávie 18.01.2019

Dámy a pánové, vážení přátelé, chtěl bych Vás...více »

palubní karta

Palubní karta

Sbírejte body a získejte slevu více »

Kontakty

tel: 267 268 700
e-mail: rezervace@tetubrissy.cz
Květnového povstání 194
110 00 Praha 10 - Benice
více »

Otevírací doba: Každý den od 12:00 do 23:00 hodin

Rezervace

Vyberte den